(Last Updated On: 26. april 2018)

Hårlev/Store Heddinge: Tennissportens Dag lørdag den 5. maj markeres to steder på Stevns.

Fra kl. 11 til 15 afholder Store Heddinge Tennisklub standerhejsning og Åbent Hus på banerne overfor indkørslen til Stevnshallen og Stevnsbadet. Alle er velkomne til at kigge over til tennisspil, instruktion og hygge på klubbens adresse.

Tennisklubben – der har omkring 60 medlemmer, den yngste på 8 år og den ældste 82 år – vil være vært med godt til ganen.

Man kan både låne en tennisketsjer i klubben og høre mere om klubbens juniortræning og voksenintroduktion.

– Klubben startede juniortræning op forrige år, og dengang var de yngste 5 og 6 år. Det er en god alder at starte i. Der bliver lavet lege, bevægelsestræning og bold-øje koordination, som en del af træningen. I den alder er det ok at tage sin far eller mor med på banen og træne sammen med, hvis man har lyst – også selvom forældrene ikke er medlemmer. Banestørrelse og boldtype varieres efter alder og niveau, så alle kan være med, forklarer Morten Østergaard fra Store Heddinge Tennisklub.

Skumtennis og nettet rundt

Også Hårlev Tennisklub inviterer alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner på Hårlev Mark 6A, til en dag med tennispil, sjove aktiviteter og hygge.

Det er mellem kl. 10 og 13, og gæsterne kan i dagens anledning kvit og frit låne ketsjere og bolde.

– Til Tennissportens Dag kan alle interesserede få lejlighed til at prøve kræfter med tennis. Alle er velkomne og alle kan være med – uanset alder og niveau. Det er ligegyldigt, om man har prøvet at spille tennis før eller ej, og vores trænere står klar til at hjælpe gæsterne godt i gang på banerne, fortæller klubbens formand Palle Aagaard.

Der er både familietennis for alle aldersgrupper, Tennis Legeland, skumtennis turnering, nettet rundt og mange andre sjove lege. Det er gratis at deltage, både i Store Heddinge og i Hårlev.
rmh

(Pressefoto: Dansk Tennisforbund)

 

Skriv en kommentar