(Last Updated On: 15. marts 2017)

Mens Køge buldrer afsted og ligger i toppen af vækstbyer i Danmark, forstår vi ikke at få gavn af denne kraftige udvikling i Stevns kommune.

Som nabo til Køge og med 15 minutters kørsel i bil og kommunens bedste togforbindelser burde vi kunne drage nytte af væksten hos vores store nabo mod nord.

Vi ser en vækst i boligbyggeriet i Strøby Egede, samt at der igen bliver bygget i Hårlev.

Dette kan dog ikke stå alene, da tilflyttere alene ikke kan løfte kommunens økonomi og vækst. Der er flere undersøgelser, som viser, at det koster, hvis ikke kommunen satser på erhvervslivet.

Et oplagt område her vil være alle de tomme industrigrunde, som ligger i Hårlev – et oplagt sted at ligge kommunens erhverv. Industri skal ligge i industriområder og ikke som blandet bolig og erhverv, når vi ser bort fra detailforretninger.

Der skal sættes fuld fokus på denne del, om det så er prisen, der skal ned på en krone – ja, så længe grundene står tomme, er der ingen bidrag til vores fælles kasse.

Vi har i Stevns kommune ret få private arbejdspladser i forhold til andre kommuner, og det skal der ændres på. Dem, der ønsker at starte op som selvstændige, skal have al den hjælp, de har behov for, så de kan klare store opgaver – og det gerne i samarbejde med andre lokale virksomheder, for det er lidt trist at se virksomheder køre ind i vores kommune fra nær og fjern. Lad os vende udviklingen.

Bo Kjeldsmark
Kandidat til kommunalbestyrelsen
Konservative Stevns

 

Skriv en kommentar