(Last Updated On: 12. januar 2021)

Her ses Lasse Svan Hansen sammen med Jacob Strøm, der har en kandidatgrad i Idræt. (Pressefoto)

Sport: Den lokale håndboldhelt, Lasse Svan Hansen, der indledte sin håndboldkarriere i Sierslev HK, spiller i disse dage VM for Danmark i Egypten.

Den erfarne håndboldspiller har dog også haft travlt med andet en træning og kampe på håndboldbanen. Sammen med to af landsholdskollegaerne, Rasmus Lauge og Niklas Landin, er Lasse Svan medinvestor i en ny online træningsplatform: Handballperformance.com hedder den.

– I en stor del af min professionelle karriere havde jeg ikke en fysisk træner tilkoblet. Det er en mangel i sporten. Jo tidligere man som atlet får en fysisk træner tilkoblet desto bedre, fordi man kan tage sin karriere til et helt andet niveau. Derfor kommer Handballperformance.com til at blive en game changer. Vi kan udvikle talenter i en helt anden liga med det her setup, forklarer Lasse Svan i en pressemeddelelse.

Bag platformen er brødrene Jacob og Christian Strøm, som for tre år siden startede Fodboldperformance.dk.

På Handballperformance.com tilbydes specifik træning til håndboldspillere, som ønsker at blive hurtigere, stærkere og mere eksplosive.

Træningsprogrammerne indeholder styrketræning, løbetræning samt hjemmetræning, så ambitiøse håndboldspillere får de nødvendige redskaber til at blive bedre på banen.

Handballperformance.com går meget snart i luften, men allerede nu kan man tilmelde sig deres early bird liste og komme først i køen til åbningen.
rmh

Skriv en kommentar