(Last Updated On: 28. maj 2019)

Fra venstre ses Vibeke Maj Magnussen og Claus Boye Petersen, begge fra Tingtegneriet, formand for Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening Tim Warner og projektleder Charlotte Mannstaedt. (Pressefoto)

Store Heddinge: Etableringen af den nye legeplads, som er en del af projektet Liv og Handel i Store Heddinge, går snart igang. Der mangler kun at blive lavet nogle jordprøver, og så kan spaden sættes i jorden. Det oplyser holdet bag projektet i en pressemeddelelse.

Stevntilus

En vigtig del af den nye legeplads er fiskeundervandsflyveren Stevntilus, der bliver byens helt eget søvæsensfartøj, som kan bruges til både leg og ly for de legende børn.

– Stevntilus var ikke tænkt ind i projektet fra starten af, men er opstået som en konsekvens af at ambitionsniveauet er steget undervejs. Det skulle ikke være en hvilken som helst legeplads, men en der virkelig er vores helt egen, med sit helt eget udtryk, som hænger sammen med byens kridthuse og klinten, siger projektleder Charlotte Mannstaedt.

Derfor har holdet bag sat en crowdfundingkampagne op, hvor alle, der har lyst, kan være med til at støtte, at Stevnstilus bliver en realitet.

Kampagnen kører på Booomerang (under: booomerang.dk/projects/stevntilus-legevaesen/) og er støttet af SEAS-NVE, der sætter 10 procent af støttebeløbet ind, som en støtte til dette lokale fællesskabsprojekt.

Fra 100 kr. og op

Man kan støtte projektet med alt fra 100 kr. og opefter, og minimum får man tilsendt et specialdesignet diplom med ens navn på og et billede af Stevntilus. Spæder man lidt mere til, kan man også få en lille Stevntilus-figur eller en billet til en særforestilling med sørøver Jimmy Maroony, der fortæller om sine vilde eventyr med

Stevntilus på de syv have. Forestillingen bliver afholdt, når legepladsen står klar.

De, der lægger mere end 5.000 kroner får desuden logo på et sponsorskilt i parken.

Lokale designere og håndværkere

Stevntilus er designet af Tingtegneriet, som består af Vibeke Maj Magnussen og Claus Boye Petersen, og skal bygges i samarbejde med Patrick Nielsen fra Kernebyg. Såvel Tingtegneriet som Kernebyg er lokale virksomheder med gode kompetencer til sådan en opgave.

Skriv en kommentar