(Last Updated On: 14. juli 2016)

16msb pRoosters og Torben LendagerLYDERSLEV: Walkers-forsanger, Torben Lendager, har meldt sin ankomst til Stevns Trucker Stævne. Han kommer lørdag aften og gæsteoptræder sammen med bandet The Roosters.

Under Walkers storhedstid i begyndelsen af halvfjerdserne blev især Torben Lendager et ægte teenage-idol. Walkers præsterede dengang hits som »Dabadio-Dabadie«, »Sha-la-la-la-la« – som langt senere blev et globalt hit med hollandske Vengaboys – og »Little Kitty«.

Senere fulgte en tid som solist og sangskriver – især af glade popmelodier. På sangskriver-c.v.’et står sange som »Når man kun er 18 år«, grandprix-hittet »Hallo Hallo« og – i samarbejde med John Hatting – »Kære lille mormor«.

I dag tager Lendager stadig ud og spiller på Dyrehavsbakken, til byfester – og altså også til truckerstævnet i Lyderslev, hvor han sammen med The Roosters går på scenen i teltet på grusbanen lørdag aften, den 23. juli kl. 21-24.

– Vi har lige fået beskeden om, at Lendager kommer. Det er en ekstra fjer i hatten for os, siger en af truckerstævnets arrangører, Leif Christensen, til Stevnsbladet.
rmh

Pressefoto: Paul Korsgård

Skriv en kommentar