(Last Updated On: 24. februar 2022)
I coronatiden var Line Krogh Lay nødt til at skrue ned for en del af sine mange gøremål. Det gav tid og overskud til at genoptage én af hendes ungdomssysler: maleriet. Det blev bl.a. til disse personlige valgplakater.
(Foto: Henrik Fisker) 
Rund fødselsdag: Line Krogh Lay bragte for første gang i mere end en generation Radikale ind i Kommunalbestyrelsen på Stevns. Hun er kendt for at engagere sig 100 procent i alt, hvad hun rører ved og det er måske hendes største svaghed, erkender hun.
Torsdag den 24. februar fylder den aktive kvinde 50 år.
Hun er nu i gang med sin tredje valgperiode. Og der er sket en masse i de første otte år, mener hun selv.
– For nogle år siden fik jeg lavet en streamer til bagruden i bilen med teksten ”Stolt af Stevns”. For jeg mente, og jeg mener stadig, at vi har noget at være stolte af. I dag kan vi tydeligt mærke, at stevnsboernes selvtillid er vokset. Det handler selvfølgelig om, at vi turde frede Klinten, men det giver sig udslag på mange andre fronter. Se bare på antallet af turister, der vokser hvert år; ligesom befolkningstallet, siger hun.
Hendes engagement og fokus kan ses af en næsten utæmmelig energi på de sociale medier, hvor hun er kendt som en meget aktiv debattør; selv mener hun, at hun nok var den første politiker på Stevns, der helt bevidst brugte Facebook i sin valgkamp.
Hun ser ingen modstrid mellem sine mange fokuspunkter.– Jeg interesserer mig for hele verden. Og hvis jeg skulle blive valgt til Folketinget, har jeg tænkt mig at blive i Kommunalbestyrelsen, understreger Line, der med stort engagement har kastet sig i kampen for at tænke FN’s 17 verdensmål ind i lokalpolitik.

Der tegner sig et billede af en fødselar, som med rette kan betegnes som en ildsjæl, der orienterer sig i mange forskellige retninger. Ikke så lige til at sætte i bås.
– Og jeg tror på, at vi når de bedste resultater ved at samarbejde. Noget af det værste, som jeg ved, er blokpolitik. Der kommer sjældent noget godt ud af det, lyder det.

Line Krogh Lay holder i anledning af sin fødselsdag åbent hus lørdag 5. marts kl. 14-17 i selskabslokalerne på Café Bliss (tidligere Hansen Café og Bar).

hfi

Skriv en kommentar