(Last Updated On: 3. maj 2022)

Hårlev: Radikale Venstre i Faxekredsen, som dækker Faxe og Stevns kommuner, afholdt mandag aften i sidste uge opstillingsmøde, og her blev Line Krogh Lay valgt til folketingskandidat til det valg, der udskrives i løbet af det kommende år.

– Siden efteråret 2015 har Line Krogh Lay været vores faste valg, og vi glæder os meget over, at hun er blevet enstemmigt genvalgt som vores kandidat, udtaler formanden for den lokale partiforening i Stevns kommune, Bjarne Hendrichsen, i en pressemeddelelse.

– Hun er et stærkt kort med vedholdenhed, erfaring og stort indsigt. Vi er stolte af, at Line fastholder at stille op i vores kreds, hvor hun også er bosiddende. Senest har hun kæmpet en stålsat kamp for havmiljøet og mod dumpning af slam i Køge Bugt, men også den kollektive transport – bl.a. Østbanen – har Line arbejdet for, fortsætter han.

Line Krogh Lay, der er folkeskolelærer og lige nu sidder i sin tredje periode i kommunalbestyrelsen i Stevns Kommune, er både glad for og ydmyg over genvalget i Faxekredsen.

– Det betyder meget for mig at være opstillet her, hvor jeg bor. Det er meget vigtigt for mig at kæmpe for Sjælland. Vi har så meget potentiale, men bliver ofte overset som region. Det vil jeg gerne lave om på, siger Line Krogh Lay, der ved folketingsvalget i 2019 blev valgt som 2. suppleant.

– Jeg holder meget af kommunalpolitik og at omsætte visioner til konkrete tiltag, som gør en forskel, men jeg holder ligeså meget af at komme op i den landspolitiske helikopter og tegne de store linjer. Begge dele er vigtigt på hver sin måde. Det samme gælder Europa-politik. Alting hænger sammen, og som jeg plejer at sige – styrk det lokale via det globale. Mit udgangspunkt er Sjælland og mine stevnske rødder. De står godt nok fast til, at jeg både tør løfte blikket og blive stående i modvind, slutter Line Krogh Lay, der frem mod næste valg har en endnu stærkere platform, da hun også er enstemmigt valgt som Køgekredsens eneste folketingskandidat.

Skriv en kommentar