(Last Updated On: 23. maj 2014)

Lions populære kæmpeloppemarked afvikles på søndag den 25. maj på Søholm

Lions-Lopper

MAGLEBY/GJORSLEV: Atter har den stevnske befolkning muliggjort et stort salg af genbrugsvarer. Siden sidste loppemarked har Lions modtaget enormt mange møbler, isenkram, puslespil og en mængde andre gode ting i container på Genbrugspladsen i Store Heddinge, og som Lions løbende har til salg fra sin genbrugsbutik i kælderen i ”Grønvolds” gård hver lørdag.
”Men mængden har været langt over hvad det har været muligt at sælge herfra og sættes derfor til salg på loppemarkedet. Og det er vi i Lions meget, meget glade for. Dermed er vi i stand til at støtte på flere forskellige indsatsområder, bl.a. Lions Katastrofehjælp, hvor blandt andre jordskævsofre hjælpes. Der er også Masanga Hospitalet i Afrika og vor indsats mod mæslinger ved vaccinationskampagner, som redder millioner af børn fra lidelse og død”, fremhæver Viggo Nielsen.

Lions bruger også penge på hjælpearbejde i Danmark. Her fremhæver Viggo Nielsen indsatsen for blinde og donation af penge til forskning bl.a. til kræft.
”Og endelig bruger vi mange penge på støtte her på Stevns. Sportsklubber, handicapforeninger, ældreklubber og mange flere kan berette om penge fra Lions til deres aktiviteter”.
”Løverne” gør nu klar til afvikle Loppemarkedet på Søholm. Det er fra kl. 10 til kl. 13. Der er gode parkeringsmuligheder på Gården.

Husk at have en 10’er parat ved indgangen, som sammen med salget gør det muligt at støtte som hidtil”, slutter Viggo Nielsen.

Skriv en kommentar