(Last Updated On: 29. januar 2015)

Lions læger

Over hele verden hjælper og støtter Lions Club humanitære formål – og over hele verden arbejder Læger uden Grænser; derfor var det helt naturligt, at det var Læger uden Grænser, der skulle betænkes med 25.000 kr.

STORE HEDDINGE: Valget faldt hurtigt på ”Læger Uden Grænser”, da Lions Club Stevns skulle beslutte, hvem der skulle have overskuddet af »Løvernes« julelotteri 2014. De 25.000 kroner, som overskuddet fra lotteri-salget på Stevns havde indbragt, skulle gå til den verdensomspændende organisation Medecins Sans Frontieres, på dansk Læger Uden Grænser”.

”Lions Club Stevns har stor respekt for det arbejde, som Læger Uden Grænser udfører. Det er et arbejde, der kræver mod og handlekraft, og ofte med livet som indsats” – lyder begrundelsen for donationen fra den stevnske klub.

Læge Ebbe Thinggaard, som har været udsendt til Sydsudan og Etiopien for Læger Uden Grænser, modtog på vegne af organisationen pengene. Det foregik i Lions Club Stevns’ klubhus på Ved Munkevænget 1A i mandags til et klubmøde og foredrag af Ebbe Thinggaard, der fortalte om sine to udsendelser samt om virussygdommen ebola, der udbrød første gang i 1976; netop nu er der ebolaepidemi i det vestlige Afrika.

cs

Skriv en kommentar