(Last Updated On: 22. december 2015)

Lions

Traditionen tro har Lions Stevns den sidste lørdag før jul uddelt julekurve til trængende børnefamilier på Stevns

STEVNS: Der blev i år uddelt julekurve med en samlet værdi på 25.000 kroner til 30 familier. Kurvene indeholdt et udvalg af mad til jul samt kaffe, sodavand, brød og frugt. Og der var også noget til den søde tand. Julekurvene var købt hos Meny, Dagli’Brugsen Strøby og Min Købmand i Lyderslev og i forretningerne havde man været behjælpelige med pakning og lagt lidt ekstra i kurvene.
”Vi ved, at kurvene gør god fyldest og skaber glæde for modtagerne. Derfor er det også en glæde for Lions-medlemmerne personligt at aflevere kurvene” siger Viggo Nielsen fra Lions Stevns.
Julekurvene indkøbes for det overskud, der er fra salget af skrabelodder i Lions Julelotteri, hvor gevinsterne er sponsoreret af de lokale erhvervsdrivende. Men udover det er der rejsegavekort som hovedgevinster. Og Lions Stevns kunne også i lørdags overrække en sådan gevinst på 10.000 kroner til en heldig vinder.
Den heldige vinder på Stevns i Lions Julelotteri er Anette Søndergaard, som her får gaven overrakt af Ebbe Stub fra Lions Stevns.

Skriv en kommentar