(Last Updated On: 10. januar 2022)

Stevns: Lions Stevns har gjort status over 2021, og trods en periode med nedlukning af genbrugsbutikken i Algade 34, afsluttede Lions Stevns endnu engang året med at uddele julekurve til familier på Stevns. Ialt 34 kurve blev pakket og uddelt i julen 2021.

– Desuden har vi sammen med andre Lions i Køge Bugt-området fundet midler til gaver til syge børn på Rigshospitalet. Ved juletid sendte vi endvidere penge til et børnehjem i Kongerlussuaq i Grønland, oplyser Viggo Nielsen fra Lions Stevns.

I alt 60.000 kroner har Lions Stevns uddelt i løbet af 2021, blandt andet også til det internationale projekt ’One shot – One life’, et projekt, hvor der vaccineres i de områder i verden, hvor mæslinger er en farlig sygdom.

Mæslinger er en smitsom virussygdom, som hver dag medfører død for cirka 400 børn i verden. Desuden optræder hjernebetændelse, lungebetændelse, blindhed og diarre ved sygdommen.

– Mæslingevirus er betydeligt meget mere smitsom end Coronavirus. Tankevækkende, ikke? Tænk, man kan vaccinere et barn for cirka syv kroner, så vi har reddet cirka 1.000 børn i denne omgang, siger Viggo Nielsen, der ligesom de andre medlemmer af Lions Stevns er både glad og taknemmelig for den støtte, som de mærker fra Stevnsboerne i genbrugsbutikken i Algade.

Butikken holder åbent hver lørdag fra kl. 9.00 til 13.00. I åbningstiden kan der indleveres genbrugelige ting.
rmh

Skriv en kommentar