(Last Updated On: 24. maj 2019)

Hellested: Der skal ske endnu mere i Hellested. Med månedlige arrangementer, der er værd at gå til og mødes om. Det er Hellested Borgerforening og byens forsamlingshus blevet enige om, og på et nyligt møde mellem de to bestyrelser regnede det med forslag til aktiviteter.

– Nogle af dem er allerede sat i værk, men det er meningen, at der med korte mellemrum skal være en mulighed for at mødes og blive underholdt, klogere eller udfordret, fortæller borgerforeningens formand, Anne-Grethe Mathiesen.

Og der skal være noget for enhver smag. Derfor er der planer om både sangaften, foredrag, teater, dans, sildebord og meget mere.

Borgerforeningen vil fortsat have fællesspisning i Onsdags-cafeen gennem hele vinterhalvåret. Forsamlingshuset holder også fast i deres traditioner med høstfest, mortensaften, loppemarked og meget mere.

Køkkenchef for de kongelige

Første arrangement er allerede der 4. juni. Her kommer Jesper Vollmer og fortæller om livet som køkkenchef i Kongehuset.

En stilling i et køkken med mange hundrede års traditioner, der i høj grad bar præg af ’hvordan man altid har gjort’. Det fik han prikket lidt til.

Ulykke ændrede alt

Efter 10 år som køkkenchef hos Dronning Margrethe var Jesper i 2015 så uheldig at brække nakken ved en ulykke på en familieferie i Thailand.

Den gjorde ham delvist lam og tvang ham til at stoppe som køkkenchef. Men han har trænet hårdt for at komme tilbage og er i dag nået rigtig langt.

Blandt andet har han ført drømmen om at starte sin egen virksomhed ’Rå’ ud i livet. ’Rå’ er et koncepthus på Bornholm, der tilbyder både kurser, kogebøger, køkkenredskaber og andre madrelaterede produkter.

Billetter til foredraget kan købes i Dagli´Brugsen i Hellested eller ved indgangen. Billetprisen er 100 kroner.

(Pressefoto)

Skriv en kommentar