(Last Updated On: 20. oktober 2021)

Leg og lær livredning i Stevnsbadet i efterårsferien

Stevnsbadet: TrygFondens LivredderPatrulje besøger Stevnsbadet den 22. oktober for at sætte fokus på, hvordan man kan redde sig selv og andre, der kommer i problemer i vandet. LivredderPatruljen viser også, hvordan børn og voksne kan bruge udstyret i svømmehallens nye livreddertårn til sjove og udfordrende lege inden for livredning.

TrygFondens LivredderPatrulje turnerer normalt rundt på de danske strande i sommermånederne for at oplyse om badesikkerhed og give strandgæsterne mulighed for at lege livreddere for en dag. I efterårsferien rykker LivredderPatruljen indendørs og besøger udvalgte svømmehaller rundt om i landet.

LivredderPatruljen besøger Stevnsbadet fredag den 22. oktober fra kl. 12-14.30, og her vil de vise, hvordan man med livreddertårnets udstyr kan lege og lære livredning på sjov og udfordrende vis.
– Det er kun få uger siden, vi fik det nye livreddertårn i Stevnsbadet, og vi har været rigtig glade for det fra dag 1, fortæller Yasmina Liv Zacares, leder af fritidsområdet i Stevns Kommune.
– Både børn og voksne leger og udfordrer hinanden med tårnets udstyr, ligesom vi bruger det i svømmeundervisningen og f.eks. til en camp i efterårsferien. Vi glæder os meget til også at få besøg af LivredderPatruljen, da det passer perfekt til vores ønske om at skabe gode oplevelser for alle i kommunen og kan bidrage til, at flere lærer at svømme og begå sig i vand. Så vi håber, at mange har lyst til at være med, når LivredderPatruljen kommer forbi. Og ellers er man også velkommen til at bruge tårnets udstyr alle andre dage. Det er til fri afbenyttelse, og vores personale giver gerne gode ideer til sjove øvelser og udfordringer, siger Yasmina Liv Zacares, leder af fritidsområdet i Stevns Kommune.

Andreas Mølholm, Respekt for Vand-konsulent i TrygFonden Kystlivredning, oplyser, at fonden i flere år har kørt med livredderpatruljer på de danske strande.
– Nu prøver vi konceptet af i svømmehallerne. Vi glæder os derfor til at besøge Stevnsbadet, hvor et af vores nye livreddertårne er til fri afbenyttelse for badegæsterne, og sammen med svømmehallens personale vil vi sætte fokus på alle de sjove lege og øvelser, udstyret i tårnet kan bruges til, siger han.

 

Program for LivredderPatruljens besøg fredag den 22. oktober kl. 12-14.30: (cirka-tider)

12.00: Livredderne byder velkommen og præsenterer udstyret i livreddertårnet

12.05: Demonstration af en redningsaktion

12.10-12.50: Aktiviteter for børn og voksne

13.00-14.30: Programmet gentages.

14.30: Tak for i dag.

Skriv en kommentar