(Last Updated On: 20. januar 2020)

Og en flot, ny pavillon

Fællesfoto foran løbeklubbens flotte, nye pavillon, der flot matcher med farven på klubtrøjerne. (Foto: Stevns Løbeklub)

Jubilæum: I anledning af Stevns Løbeklubs 10 års jubilæum var der lørdag den 11. januar inviteret til jubilæumsløb.

Efter løbeturen kunne deltagerne med god samvittighed nyde jubilæumstraktementet, der bestod af bobler, Snøfler og andet mundgodt.

Samme dag var der indvielse af den flotte pavillion som Vaskerifonden har sponseret.

– Vi er i Stevns Løbeklub rigtig glade for denne pavillon og takker Vaskerifonden for det meget flotte sponsorat, siger Anne Munch, der er med i løbeklubbens bestyrelse.

Hun fortæller videre, at pavillonen – der har kostet 10.500 kroner, hvoraf de 10.000 kroner kommer fra Vaskerifonden – skal bruges, når klubbens løbere er til løb andre steder i landet.

– Vi bruger den som samlingssted, som læ for regn og vind, til omklædning og som stedet, hvor vores ejendele kan være, mens vi løber, forklarer Anne Munch.

Fest om aftenen

Udover løb, bobler og snøfler blev klubbens 10 år også fejret med jubilæumsfest om aftenen, hvor 36 deltagere havde meldt sig og fik god mad, drikke og hyggeligt samvær.

En del af arrangementet var finansieret af ’skraldepenge’, som Stevns Løbeklub har tjent ved at opsamle skrald langs Stevns Klint.

Anne Munch har været med i alle 10 år:

– Ja, siden vi havde det første informationsmøde i den gamle svømmehal. Det var den 4. januar 2010, dengang man lavede projekt ’Løb med DGI’, husker Anne, som fremhæver det gode sociale fællesskab, der hersker i klubben, hvor man både kan have det sjovt og være seriøs.

Begynderhold er startet den 13. januar, men man kan stadig nå at deltage. Bare mød op ved Stevnshallen på mandage kl. 18.00.
rmh

Skriv en kommentar