(Last Updated On: 9. juni 2021)

Hårlev/Hellested: Der blev i sidste uge afviklet Team Rynkeby Skoleløb to steder i Stevns Kommune. Om onsdagen den 2. juni løb Stevns Dagskoles elever til fordel for Børnelungefonden, og om fredagen den 4. juni var det børnene fra Hellested Friskole og Børnehus, som snørede løbeskoene og løb afsted til fordel for det gode formål.

I det dejligste solskin startede onsdagen med grundig opvarmning for 32 børn og deres lærere på Stevns Dagskole. Alle gik de all in, da løbet blev sat i gang, og der blev løbet, luntet og gået i de 60 minutter, løbet varede. I takt med, at benene blev trætte, blev smilene større, og stemningen var helt i top fra start til mål.

Se billederne fra opvarmning og løb for Dagskolens elever og lærere. (Privatfotos):

 

Dagens højdepunkt var så absolut de mange glade børn, som gav den gas for de syge børn, der ikke kan selv, og ved opgørelsen af det flotte resultat, blev der klappet af alle: Der blev i alt løbet 558 omgange a 500 meter.

Fredag lød startskuddet for børnene på Hellested Friskole og Børnehus, hvor Team Rynkeby Skoleløbet blev afviklet på vejene omkring skolen i Hellested.

Selvom vejret fra morgenstunden var både vådt og gråt, kunne man allerede under opvarmningen fornemme, at stemningen og forventningerne blandt deltagerne var store.

Og se billederne med nogle af deltagerne fra Hellested Friskole. (Privatfotos):

I den første time løb Børnehus og Indskoling, og der blev givet gas fra første skridt og i alle 60 minutter.

Så var det mellemtrinets tur. Også her var der store smil og megen energi. Der blev løbet med hjertet og med tankerne hos dem, der ikke selv kan.

I den sidste time var det de ældstes tur til at løbe. Også her var der fuld energiudladning i takt med at vejret viste sig fra en bedre side end fra morgenstunden.

– Alt i alt en fantastisk dag, som vel nok er blevet noget af en tradition, mest af alt fordi børnene glæder sig til løbet i lang tid. Det var også dejligt at kunne lave et fællesskabende arrangement igen, fortæller indskolingslærer på Hellested Friskole og Børnehus, Bo Sune Jeppesen, der var med til afviklingen af begge løb.

Et forsigtigt bud på fredagens resultat, som ikke var endeligt opgjort ved redaktionens deadline, var, at der blev løbet omkring 1.000 til 1.200 kilometer tilsammen af de ca. 200 deltagere fra Hellested Friskole og Børnehus.

Meget flotte resultater både onsdag og fredag, som deltagerne kan være superstolte af.

Skriv en kommentar