(Last Updated On: 16. marts 2018)

Mere end 50 medlemmer stillede til start, da Valløby Motion skød den 29. sæson i gang

Foråret er på vej, fat løbeskoene, kom og løb med. »Vi har det godt, du får det bedre«, som de siger i Valløby Motion. (Privatfoto)

Valløby: Termometeret viste 0 grader, og fra øst kom en noget kølig vind, så det var ikke det lune forårsvejr, der trak folk af huse, da motionsklubben i Valløby åbnede sæsonen.

Helt præcist 51 løbere var klar til den første løbetur i klubbens 29. sæson. Alle var de godt pakket ind, og efter en god opvarmning blev der løbet på de forskellige ruter; samlet blev 250 kilometer tilbagelagt.

– Mange af medlemmerne har trænet vinteren i gennem og er i rigtig god form. Der har været flere løb vinteren i gennem, som medlemmerne har deltaget i. Blandt andet har Preben Hansen løbet Tokio Maraton den 25. februar i tiden 3.56,32 – en flot start på det nye år, udtaler Jørgen Møller Jensen fra motionsklubben.

– Til alle dem, der ikke nåede første træningsdag. Der er altid plads til jer, bare mød op en lørdag i Præstegården i Valløby kl. 14 og få en god oplevelse sammen med Vallø-berne, opfordrer han.

Mange løb, både i ind- og udland, venter i den kommende sæson. Klubbens første arrangement er Sportmaster Kvindeløb i Solgårdsparken i Strøby Egede den 23. maj kl. 18.30, mens første afdeling af klubmesterskabet i Valløby afvikles den 16. juni

På valloebymotion.dk kan man læse mere om Valløby Motion.
rmh

 

Skriv en kommentar