(Last Updated On: 30. september 2016)
official-koert-ned-til-loeb

Masser af løbere var mødt op til Valløby Løbet, som desværre blev skæmmet af en personpåkørsel. En utålmodig bilist påkørte en løbsofficial, der bad bilisten standse for løberne.

En påkørsel af en løbsofficial har nu resulteret i en sigtelse for grov vold. Sagen skal afgøres ved et retsmøde

Vallø: Der var mere drama end ventet til lørdagens Valløby-løb. En 67-årig mand fra Klippinge havde nemlig ikke til sinds at vente på, at motionsløberne, der var forsamlet på Kirkepladsen var væk. Bilisten ville gennem flokken af løbere, og han påkørte en 74-årig løbsofficial, der havde givet tegn til, at bilisten skulle standse. Bilisten kørte herefter fra stedet. Løbsofficialen blev behandlet for sine knubs af løbets samaritter.

Politiet fik en anmeldelse om påkørslen kl. 14.04 lørdag eftermiddag.

»Bilisten fortsatte fremad og kørte ifølge vidner med vilje ind i officialen, som faldt omkuld og pådrag sig diverse hudafskrabninger på den ene hånd/arm. Bilisten fortsatte herefter fra stedet, men vidner aflæste bilens nummerplade og videregav disse oplysninger til politiet. Senere på dagen blev føreren af bilen – en 67-årig mand fra Klippinge – sigtet for grov vold mod løbsofficialen. Sagen vil senere blive afgjort i forbindelse med et retsmøde, som parterne indkaldes til«, kan man læse i politiets døgnrapport.

– Det er fantastisk, at et arrangement som foregår i vores lille lokalsamfund, som skulle være med til at bringe lidt liv i byen, så vi alle kan få en god oplevelse, får så store konsekvenser. Jeg har i mine 27 år som formand for Valløby Motion aldrig været ude for noget lignende. Hvad får sådan en mand til fuldstændig til at tabe hovedet? spørger Jørgen Møller Jensen, formand for Valløby Motion.

 

Skriv en kommentar