(Last Updated On: 27. juni 2014)

PengesedlerRØDVIG: I en pressemeddelelse fra Roklubben Stevns kan man blandt andet læse, at klubbens bestyrelse har valgt at tilbyde en eller flere deltidstrænere lønnet job i forbindelse med uddannelsen af klubbens unge roere.
”Vi bryder med en lang tradition for frivilligt arbejde men må erkende, at vi bliver nødt til at gøre en ekstra indsats for at sikre vores ungdomsafdelings udvikling og satser derfor målrettet på at hente trænerkapaciteter udefra. Det frivillige arbejde fra forældre, medlemmer og andre ressourcepersoner er dog stadig bærende og den direkte årsag til, at vi har en af landets bedst fungerende roklubber”, står der videre i pressemeddelelsen.
Roklubben Stevns søger derfor en eller flere trænere, der er fagligt funderet i rosporten, og som kan være med til at udvikle ungdomsafdelingen. Træningen foregår typisk 2-3 gange om ugen og primært om aftenen og i weekend er.
Endvidere arbejder klubben i samarbejde med Dansk Forening for Rosport og Danmarks Idrætsforbund på at gennemføre et udviklingsprogram for uddannelse af instruktører, for herved at kunne sikre den næste generation af trænere.
For mere information om jobbet som ungdomstræner og den nye træneruddannelse kan man kontakte Fie Mulvad på fiemulvad@live.dk, telefon 29937912 eller Ivan Hansen på ivanogdorte@mail.dk, telefon 40876984.
rmh

Skriv en kommentar