(Last Updated On: 31. marts 2021)

Her ses statuetten, som følger med udnævnelsen til nr. 1-butikker i EDC. (Pressefoto)

Rødvig: Ejendomsmægler Leo Nielsen fra EDC Stevns i Rødvig kan godt være stolt – og det er han da også. På en netop afholdt digital konference hyldede man nemlig de EDC-butikker, der klarer sig absolut bedst i deres lokalområde, og denne gang skulle hele 80 ud af EDC’s 235 butikker fejres.

Blandt de butikker, der fik æren af at modtage en statuette som symbol på det fine resultat, var EDC Stevns v/ Leo Nielsen i Rødvig på Stevns.

– For mig er den statuette, man får som nr. 1-butik, primært et bevis på, at kunderne er glade for vores butik, og det har resulteret i, at vi er mest sælgende ejendomsmægler på Stevns. Det er vi stolte af, for det vigtigste for os er tilfredse kunder. Det er hele forudsætningen for at opnå de fine salgstal, siger Leo Nielsen og videregiver æren til sine medarbejdere:

– Jeg har heldigvis en flok dedikerede mennesker omkring mig, der hver eneste dag gør sig ekstremt umage for vores kunder, så placeringen som nr. 1 er absolut en holdindsats.

For at blive udpeget som nr. 1-butik skal man gennem en rullende 12-månedersperiode have solgt flere boliger end nogen anden ejendomsmægler med adresse i samme område. Alle ejendomsmægleres salg kan ses på boligsiden.dk.

– Når vi i branchen har denne åbenhed, hvor alle hele tiden kan følge med i vores salg, skaber det selvfølgelig en trang til hele tiden at gøre sig ekstra umage for lige sælge en bolig mere. Vi er jo trods alt konkurrencemennesker, og vi får alt andet lige tilfredse kunder ved at sælge, siger Leo Nielsen.

I alt 80 ud af EDC’s 235 butikker blev kåret som størst i deres respektive område. Da nogle områder deles af flere EDC-butikker, er der dog kun 203 butikker, der har mulighed for at blive nr. 1.

EDC er den eneste af de store mæglerkæder, der ikke er ejet af en bank eller et realkreditinstitut. EDC er en selvstændig kæde, der ejes af mæglerne.

Skriv en kommentar