(Last Updated On: 12. juli 2021)

Sociale Medier: Kandidat til efterårets kommunalvalg, Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti, fik i weekenden hacket sin facebookside, ’Martin Henriksen’, som har 27.000 følgere.

– Der er desværre med jævne mellemrum hackerangreb på min politikerside, og nu er det lykkedes for ukendte gerningsmænd helt at overtage kontrollen. Så hvad der måtte komme ud på siden nu her, kommer ikke fra mig, lyder det fra Martin Henriksen.

Hacker-angrebet er anmeldt til facebook og til politiet.

– Det er heldigvis ikke verdens undergang, men det er selvsagt uholdbart, at andre kan udgive sig for at være undertegnede og så komme med politiske meldinger, eller hvad de end måtte have i tankerne, på mine vegne, især fordi jeg jo ved, at det hænder, at mine meningstilkendegivelser bliver gengivet i pressen og kommer ud i større kredse, siger Martin Henriksen.

Skriv en kommentar