(Last Updated On: 27. april 2020)

Fra AIK’s fodboldskole i 2019. I år tilbyder både AIK og Store Heddinge Boldklub fodboldskoler.
(Foto: Johnny Thorsen)

Sport: Selv om fodboldsklubbernes grønsvær ligger uvirksomme hen, så er der optimisme at spore hos bl.a. AIK 65 Fodbold, når det drejer sig om sensommerens DBU Fodboldskoler, der på Stevns afvikles i uge 32, fra 10. august. DBU har meldt ud, at intet er aflyst, og at man håber på grønt lys fra myndighederne.
– Vi deler DBU’s håb, og modtager stadig tilmeldinger. Banerne skal nok blive klar, og det samme er vores trænere og frivillige, siger Johnny Thorsen fra AIK 65 Fodbold.

Fås til rabatpris

I disse coruna-tider hvor alt fodbold er sat på standby kan man måske godt komme til, at glemme at få tilmeldt sig en af sommerens højdepunkter, som bliver et frisk pust på den anden side af den i øjeblikket svære periode, mener de i AIK, og derfor lyder opfordringen:

– Men er man på dupperne og tilmelder sig inden den 1. maj, ja så giver Dansk Boldspil Union rabat på 100,- kr., oplyser Johnny Thorsen fra AIK, og tilføjer:

– Man kan dog tilmelde sig helt frem til uge 31 og det sker i begge tilfælde på Dansk Boldspil Unions fodboldskole.

Fire hjørnestene

Både Store Heddinge Boldklub og AIK 65 Strøby afholder i år fodboldskoler, og i samme uge fra 3.-7. august.

SB i Store Heddinge tager også fortsat mod tilmeldinger, siger klubbens formand, Mikkel Hoffmann-Rasmussen.
– Det er så vigtigt for børnene, at mødes og komme ud og røre sig, og så længe vi ikke har hørt om aflysning, så fortsætter vi planlægningen, siger han.

DBU s Fodboldskole er i 2020 bygget over fire hjørnesten: træning i, motion igennem organiseret leg, udfordres teknisk, taktisk, fysisk og mentalt og endeligt, at DBU’s Fodboldskoler er en fodboldfest. DBU’s Fodboldskoler også nye venskaber på tværs af klubberne.

Aktiv sommerferie

DBU s fodboldskoler er som altid en sjov og tempofyldt sommerferie med masser af inspirerende og tempofyldt fodboldtræning, hvor engagerede trænere og trænerassistenter står klar.

Fodboldskolepakken indeholder som altid en lækker fodbold, et landsholdsæt, en drikkedunk samt en frugtordning igennem hele ugen, og for de deltagere som gennemfører hele fodboldskolen er der et synligt bevis på gennemførelsen i form af et diplom.

sky

 

Skriv en kommentar