(Last Updated On: 29. januar 2015)

Lone D 2014Turistchef Lone Dalthur Stevns Turistbureau er udnævnt til chef for feriehusudlejningen på Stevns under Stevns Turistforening

RØDVIG/STEVNS: Udnævnelsen skete på Turistforeningens ekstraordinære generalforsamling i tirsdags, hvor turistbureauet under Turistforeningen formelt blev ophævet og skrevet ud af Turistforeningens vedtægter.

Det har hele tiden været meningen, at netop sommerhusudlejning – der pt. har 59 sommerhuse på hylderne – skulle blive tilbage på Stevns som et selvstændigt arbejdsområde, når det nye turistselskab Visit Sydsjælland-Møn med base i Vordingborg, åbner. Det vil også være Visit Sydsjælland-Møn der efter sommersæsonen i år skal stå for markedsføring af turismen og drive bureau på Stevns, hvis det nye selskab beslutter sig for at åbne sæsonbestemt turistbureau eller -kontor her.

Havnefogeden, som fører tilsyn med lystbådehavn, bliver fortsat på Stevns med base i Rødvig. Havnefogeden er lønnet af Stevns Kommune, der ejer lystbådehavnen. De øvrige medarbejdere på turistbureauet får tilbudt ansættelse i den nye turistorganisation i Vordingborg.

cs

 

Skriv en kommentar