(Last Updated On: 24. september 2019)

Her ses to af Lydavisens frivillige, tv. er det Per Bækmark – der blev årets Hårlev Borger 2018 – og th. Leif Nielsen – der blev årets Hårlev Borger 2019. Torsdag i sidste uge var de begge i Store Heddinge for at flytte Lydavisens få ejendele til kælderen i Egestræde. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: Stevns Lydavis, der siden sin begyndelse i august 2016 har fået stillet lokaler og teknik til rådighed af Stevns Lokal Radio (SLR), flyttede torsdag i sidste uge til nye lokaler og faciliteter.

I juli måned i år gik den lokale radio i betalingsstandsning og sidste udsendelse blev sendt ud i æteren ved udgangen af juli. Nu er SLR blevet erklæret konkurs, hvorfor Lydavisen har måtte se sig om efter et andet sted at være.

– Heldigvis har Ældre Sagen tilbudt, at vi må flytte ind i deres lokaler i kælderen i Egestræde 14, fortæller Leif Nielsen, der er en af de frivillige hos Lydavisen.

Torsdag i sidste uge blev lydavisens få ejendele derfor pakket sammen og flyttet over i de nye lokaliteter, hvor der både er et bord og en computer stillet til rådighed af Ældre Sagen.

De 26 ugentlige modtagere af Lydavisen kommer ikke til at mærke noget til flytningen. Lydavisens frivillige, der tæller redaktionsmedlemmer, indlæsere, teknikere og omdelere af CD’erne har allerede fundet sig til rette i de nye omgivelser, og første optagedag er onsdag i den uge.
rmh

Skriv en kommentar