(Last Updated On: 9. september 2019)

Syv kvinder fra Pensionistbanden i Rødvig har fundet nåle, tråde og et rigt udvalg af farverige stoffer frem. De har i øjeblikket travlt med deres hattekreationer, som de glæder sig til at vise frem på Hårlev Kro. Udover stor kreativitet meldes også om mange grin og en masse skøre påfund under arbejdet med at kreere de festlige hatte. (Fotos: Rita Siig)

Hårlev: Kræftens Bekæmpelse på Stevns arrangerer igen i år Lyserød Lørdag for at samle penge ind til støtte for brystkræftforskningen.

Ligesom foregående år er det et arrangement kun for kvinder, denne gang en Damefrokost i Elverhøjsalen på Hårlev K, med tog lige til døren.

Damefrokosten afholdes lørdag den 28. september kl. 13.00 til 17.00 og arrangeres i et samarbejde med Hårlev Kro og Byens Banko i Hårlev. Der vil være både smørrebrødsbuffet, kaffe og kage, hyggemusik fra Classjazz, samt bankospil og andet lotteri.

Hattekåring

Damerne opfordres til at møde med hat, hvilket dog ikke er et krav.

Der er fine præmier til den flotteste, den sjoveste og den mest kreative hat.

Borgmester Anette Mortensen (V) udgør sammen med Mette Culmsee fra Hårlev Kro og Karsten Wejdemann fra Blomsterhuset udvælgelseskomitéen.

Køb billet

Billetter til Damefrokosten kan købes hos Anytime- Smykke og Brillehuset i Store Heddinge og i Blomsterhuset i Hårlev frem til den 21. september. Prisen er 250 kroner, og al overskud går til Støt Brysterne Kampagnen.

– I 2018 blev der samlet hele 16,4 mio. kr. ind til brystkræftsagen. Det har banet vejen for otte nye forskningsprojekter, der skal sikre, at vi når målet om en fremtid, hvor ingen bryster skal have kræft, oplyser Anny Borch Jensen fra Kræftens Bekæmpelse på Stevns.

Skriv en kommentar