(Last Updated On: 21. marts 2018)

Jesper Yde Knudsen overrækker iværksætterprisen til Jeanne Egebjerg. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Rødvig: – Da jeg startede Madhuset for et år siden, havde jeg ikke forestillet mig, at det ville komme til at gå, som det er gået. Både fordi det er gået så stærkt, og fordi jeg har brugt så usandsynligt mange arbejdstimer på det. Alle, der bor her på Stevns, er en stor del af succesen. Den måde, som I har taget imod mig på, har været helt fantastisk, og det skal I have tak for, sagde en glad og bevæget Jeanne Egebjerg, indehaver af Madhuset Algade i Store Heddinge, da hun mandag aften fik overrakt Årets Iværksætterpris ved Stevns Erhvervsråds generalforsamling.

Hun sendte også en stor tak til sin familie for deres uvurderlige støtte, og til sit personale, som i dag – kun et år efter åbningen den 24. marts 2017 – tæller mere end fem ansatte.

– Selv når de har fri, kommer de på arbejde. Og når de har ferie, så ringer de og spørger, om de skal komme på arbejde. Uden dem var det her aldrig blevet en succes. Det kan jeg ikke takke dem nok for, sluttede indehaveren.

Høj kvalitet, lave priser

Det er tredje år, at Stevns Erhvervsråd uddeler iværksætterprisen.

Iværksætter- og virksomhedskonsulent, Jesper Yde Knudsen, fra Stevns Erhvervsråd fremhævede flere forhold i deres motivation for at vælge Madhuset Algade, heriblandt at Madhuset Algade har formået at skabe vækst i en branche med hård konkurrence, og at de på mindre end 12 måneder har været i stand til at etablere sig med stor synlighed.

– Og så tilbyder de produkter af høj kvalitet til en lav pris, det er et god koncept, sagde Jesper Yde Knudsen.

I Madhuset i Algade 29 kan man købe smørrebrød, sandwich, små lune retter og dagens ret med hjem. Det er også muligt at bestille mad ud af huset til receptioner og selskaber. Jeanne Egebjerg sætter en ære i at alt mad skal være hjemmelavet:

– Hvis vi for eksempel har et stort selskab, så falder vi ikke for fristelsen til at tage den hurtige vej og købe noget færdiglavet. Jeg bliver hellere og arbejder nat og dag, siger Årets Iværksætter anno 2018.
rmh

Erhvervspriser

Stevns Erhvervsråd uddeler priserne:

 

  • Årets Iværksætter, for at hædre de mennesker, som tør springe ud som iværksættere og som er en inspiration og et forbillede for andre med iværksætterdrømme.
  • Årets Virksomhed, for at hædre kommunens virksomheder, som bidrager med vækst, arbejdspladser og engagement.

 

Priserne blev første gang uddelt i 2016 og er en tilbagevendende årlig begivenhed i erhvervsrådet.

Borgere fra Stevns og Stevns Erhvervsråds sekretariat indstiller kandidaterne til bestyrelsen, der vælger en vinder efter en votering.

 

  • Tidligere vinder af iværksætterprisen er: Magical Weddings (2017) og Cloud Nine (2016)
  • Tidligere vinder af virksomhedsprisen er: DK-Miljø (2017) og KALK (2016)

 

Skriv en kommentar