(Last Updated On: 2. april 2020)

Anne-Marie Thøgersen (tv) har plads til flere, som er berettiget til at få leveret mad hjem. (Arkivfoto)

Sundhed: Mange kommunale funktioner er lukket ned grundet corona-krisen, men hos Stevns Kommunens Madservice er der fuld blus på komfuret.

Mad leveres til hjemmet

Madservice har gang i gryderne, alle får mad, som kommer ud til alle hjemmeboende madservicebrugere.

– Vi møder alle op, som vi plejer. Er indtil videre ikke lagt ret meget ned af influenza, der har kun været få syge i køkkenet, meddeler afsnitsleder Anne-Marie Thøgersen.

Hun fortæller, at de to åbne kantiner på Stevnshøj og i Hotherhaven er lukket, og de borgere, som plejede at spise der, får nu maden hjem.

Den hyggelige spisekomsammen, som eller pågår onsdage og søndage er også lukket ned.

– Alle, som gerne vil have mad hjem, kan bestille og så leverer vi, når vi kører madruter, lover Anne-Marie Thøgersen.

Plads til nye

Lederen af Madservice kan desuden fortælle om dette positive tiltag:

– Vi har plads til at tage nye madservicebrugere ind i leveringsordning, hvis der er borgere, som har problemer med at få handlet ind. Indtil videre er der kun kommet enkelte nye, så der er forsat plads, understreger Anne-Marie Thøgersen.

Hvis en borger ønsker at få mad fra Madservice, så skal borgeren ringe til Visitationen på telefon 56575232, mellem kl. 8-10 dagligt. Dog ikke onsdag.

– Det er ligesom første step. Visitationen vil derefter sende en besked til Madservice, om at borgeren gerne vil have mad bragt ud, forklarer hun og fortsætter:

– Det kan også hænde, at visitator beder borgeren eller en pårørende om selv at kontakte os for at aftale madlevering, siger Anne-Marie Thøgersen.

Hun fremhæver, at det i mange tilfælde er godt, hvis Madservice fra start af har en dialog med borger, således at det er den rigtige mad, portionsstørrelser eller eventuel diæt, som leveres fra dag 1.
sky

Skriv en kommentar