(Last Updated On: 27. august 2019)

Selv om fotoet af Tanja Mathiesen er i sort/hvid, så er hun en farverig mægler med et helt unikt tilbud. (Pressefoto)

Valløby: Ejendomsmæglerne må synes, at Stevns er attraktivt, for der er rift om at sælge boliger på den naturskønne halvø, som ligger vis-a-vis til udviklingscentret Køge.

Forskellige løsninger

I disse dage ser et nyt ejendomsmæglerfirma dagens lys.

Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen heddet det, og ligger i Køge, men mægleren bag virksomheden bor selv i Valløby.

– Det her er min drøm om at skabe noget anderledes og unikt, siger ejendomsmægler Tanja Mathiesen.

Hun vil skabe noget, der ikke skal ligne de andre ejendomsmæglerfirmaer til forveksling.

Derfor tilbydes et nyt koncept „Vælg Selv Dit Salær”, som hun mener, vil åbne en masse muligheder for hussælgere.

– Dette indebærer bl.a., at man som kunde selv vælger ud fra forskellige pakkeløsninger. Her er både mulighed for at vælge en lightpakke, standardpakke eller liebhaverpakke med ekstra tilvalg. Afhængig af hvordan du som kunde vælger, at din ejendom skal præsenteres, så fastsættes salæret herefter, forklarer Tanja Mathiesen.

Bosat i Valløby

Tanja Mathiesen har i seks år været selvstændig ejendomsmægler, først i en kæde hvor hun blev årets mægler i koncernen i 2015 og 2017, og nu som helt uafhængig med Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen på Sønderbjerg 2 i Køge.

Hun er selv opvokset i området, og er bosat i Valløby med sin mand og to børn. Hele familien deltager aktivt i aktiviteterne i Køge og på Stevns. Børnene går til dans og fodbold i de lokale klubber.

– For mig er det vigtigt vi har en by, der tilbyder en masse spændende aktiviteter for alle aldre og det støtter jeg op om både privat, men også som sponsor, og deltager ligeledes i firmaregi, siger Tanja Mathiesen.

Tillid og troværdighed

Og nu åbnes Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen, og visionen er, at det skal bygge på tillid, troværdighed og en service, som er helt i top.

Hun har 23 års erfaring som ejendomsmægler og kender Køge, Stevns og omegn ud og ind, så alt tyder på at visionen nås.

Skriv en kommentar