(Last Updated On: 31. maj 2019)

Også sidste år blev der grillet pølser til de mange besøgende. (Privatfoto)

Strøby: I anledning af Mænds Sundhedsuge holder Mænds Mødesteder Stevns (MMS) åbent hus på Blommevej 3.

Det sker onsdag den 12. juni, hvor alle, også kvinder, i dagens anledning er velkomne til at kigge forbi mellem kl. 11 og 16, for at se det unikke fællesskab, som mændene har skabt i deres hus på Blommevej. Her kan man arbejde i træværkstedet, hygge med kaffe, kortspil og computer i fællesrummet og lave god og nærende mad i køkkenet.

Udenfor er der petanquebane og grill, og der er også ugentlige fiske- og motionsture, som man kan melde sig på.

– Årets tema er ’Mænds Fællesskaber i naturen’, og derfor arbejder vi i øjeblikket på at få et samarbejde i stand med Stevns Kommunes naturvejleder, så vi fremadrettet kan arrangere guidede ture med indhold, fortæller Per B. Jensen fra Mænds Mødesteder Stevns.

Sundhedstjek og droner

Til Åbent Hus-arrangementet kan man udover at tale med medlemmerne også få et sundhedstjek hos kommunens diætist, fysioterapeut og sygeplejersker, og den private fodterapeut fra Strøby, Tenna Kirk Jeppesen, vil også være til stede.

Der bliver naturligvis tændt op i grillen, og dertil serveres grøn salat, kartoffelsalat og sodavand, alt sammen sponseret af Stevns Kommune.

Droneentusiaster kan fra Jack Schytt få en opdatering på den seneste lovgivning omkring droneflyvning, og man er velkommen til at medbringe sin egen drone.

Vel mødt til en hyggelig dag hos Mænds Mødesteder Stevns.
rmh

Skriv en kommentar