(Last Updated On: 2. september 2019)

På fugleturen ved Knudshoved, hvor mændene fra Stevns nød naturen og en kop kaffe. (Pressefoto)

Strøby: Mændene i Mænds Mødesteder Stevns (MMS) har gennem det sidste halve år været med i projektet ’Mænds Mødesteder i Naturen’.

– Vi har både været ude ved Søholm, Knudshoved, Feddet og Bøgeskoven, hvor der er blevet kigget på skovens fugle, vadefugle, og de rovfugle, der trækker ind over Stevns, fortæller mændene fra MMS, og med sig på de fire fugleture har været fugleekspert og naturformidler Søren Mygind fra Stevns Kommune.

Udover Stevns, har 14 andre Mænds Mødesteder også deltaget i projektet, som er afholdt af organisationen bag Mænds Mødesteder i Danmark, Forum for Mænds Sundhed, og med støttemidler fra Friluftsrådet.

Projektets formål har været at give mændene en god introduktion til alle de muligheder og glæder, som naturen kan bidrage til. Derfor har det også været væsentligt at koble en lokal naturvejleder på, som kunne vise den lokale tur.

Rundt om i de 14 Mænds Mødesteder har mændene haft mange forskellige oplevelser, med alt fra fisketure, fuglekig til madlavning med naturens urter. Ens for alle mødestederne har været at gøre mændene opmærksomme på, hvordan naturen kan bidrage til at lave og få gode oplevelser i fællesskabet.

Denne fiskeørn kom flyvende fra Falsterbo med kurs mod Bøgeskoven. (Foto: Eigil Larsen)

I projektet er Mænds Mødesteder Stevns og de andre Mødesteder blevet støtte med en grejpakke med kikkerter, termokander, siddeunderlag, fuglebøger og rygsække til at holde styr på det hele.

– Hold øje med Mænds Mødesteder Stevns hjemmeside, og kom med på vores onsdagsmotions- og fuglekigture – det er så hyggeligt, lyder opfordringen fra mændene fra MMS.
rmh

Skriv en kommentar