(Last Updated On: 24. marts 2020)

Ved at følge myndighedernes anvisninger og bruge digitale muligheder kan man stadig få vurderinger og handle bolig.

Corona-virus: Selvom Corona-visussen har lukket Danmark ned, og muligheder for fysisk kontakt er begrænset, er det stadig muligt at handle bolig. Sådan lyder det fra indehaver af Nybolig i Store Heddinge, Christoffer Friman.

– Det er en helt ufattelig situation, vi er havnet i, hvor vi som samfund må vise, at vi er ansvarlige og loyale over for de meldinger, som myndighederne kommer med. Derfor kan fremvisninger og åbne huse være uhensigtsmæssige, mens krisen står på, og vi skal i det hele taget være meget påpasselige med at mødes, med mindre det er bydende nødvendigt, og vi passer godt på hinanden, siger indehaver af Nybolig, Christoffer Friman.

Han anbefaler derfor, at man benytter sig af telefon og mail i de tilfælde, man skal i kontakt med sin ejendomsmægler, for eksempel hvis man er midt i en handel eller skal have sin bolig vurderet.

– Vi står stadig til rådighed for vores kunder, det bliver bare på en lidt anden måde, end vi plejer. Skal man for eksempel have vurderet sin bolig, kan man eksempelvis benytte vores boligværdi-app, som gør det muligt at få estimeret en pris på sin bolig uden, at man behøver at mødes fysisk. Vi kan også planlægge møder, hvor vi bruger face-time til fremvisninger og vurderinger, siger ejendomsmægleren.

Går man i overvejelser om at sælge sin bolig, foreslår han, at man bruger perioden med nedlukning til at indlede en kommunikation med mægleren, så man kan være klar, når krisen er ovre.

– Vi kan godt tage de indledende samtaler nu og med hjælp fra teknologien komme langt i forhold til at rådgive, vurdere og starte en sag op, vi skal bare gøre det ansvarligt og tage vores forholdsregler. Ingen kan vide, hvor lang tid, det her vil vare, så mens vi er begrænset, mener jeg, at vi skal gøre, hvad vi inden for ansvarlige rammer kan for at holde hjulene i gang, så det hele ikke går i stå, siger Christoffer Friman.

(Foto: Nybolig)

Skriv en kommentar