(Last Updated On: 7. oktober 2019)

De ældre fra Strøbyhjemmet skal fremover samles andet steds. Det vil koste i kørsel, til de som ikke selv kan transportere sig, de skal tilvænnes nyt sted at samles, det er for nogen en for stor omvæltning, så nogle falder nok fra, fordi de ikke overskuer ændringerne og mister derved livskvalitet.

De unge mennesker med svære psykiske udfordringer skal rykkes, ofte har sådanne det rigtig svært ved ændringer, og det vil tage lang tid før de falder til, og får mulighed for at fortsætte deres hverdag.

Nu gives der udtryk for, at Strøbyhjemmet er uden beboere, men hvad med den bolig, der hænger sammen med Strøbyhjemmet, som hører under samme matrikel?

Har man tænkt over, at undertegnede bor der? Har man tænkt over, at kommunen har visiteret denne bolig? Man vil blive tvunget væk fra netværk, hverdag og barndomsby? For der er ingen boliger i Strøby, som er handicapindrettet og stor nok som erstatning – altså vil man tvinges til at skulle flytte til en helt ny by.

Det havde klædt kommunen at informere omkring dette, frem for at skulle læse sig til det tilfældigvis i tidligere læserbrev.

Foruden den store rokering og totale forvirring, skal der renoveres flere steder, og ret så omfattende renoveringer – alt i alt kan man hurtigt regne ud, hvad det vil koste, og mon ikke det i sidste ende overstiger det beløb, der kunne have været brugt på at vedligeholde Strøbyhjemmet?

Tænker man overhovedet på trivsel i den her kommune ?

Ja man undres…

Med venlig hilsen
Camilla Rosenlund
Rolighedsvej 35, st.
Strøby

Skriv en kommentar