(Last Updated On: 9. november 2021)

Hårlev: Kl. 19.10 lørdag aften den 6. november fik politiet en anmeldelse om en mand, der gennem den senere tid har været påtrængende i Hårlev-området.

Manden skulle ifølge anmelder have generet borgere i området ved uden grund at trænge ind og blot tage ophold. Denne mand var nu – ifølge seneste anmeldelse – til stede ved en adresse på Nymøllevej, hvor han blev forhindret i at komme ind.

Politiet kørte til området og fik ved kontakt til flere borgere klarlagt, at manden havde forladt området og var gået i retning mod togstationen.

Mandens identitet blev fastlagt ud fra tidligere udrykninger i samme anledning, så politiet fandt til sidst den 30-årige mand på sin bopæl i Hårlev.

Den 30-årgie blev ikke sigtet for noget, men politiet vurderede trods alt, at manden kunne have behov for hjælp, så hans utryghedsskabende adfærd kunne afhjælpes. Politiet skrev derfor en socialrapport til de sociale myndigheder i Stevns kommune, som nu har fået et grundlag til at kunne afgøre, hvorvidt manden kan tilbydes hjælp.

Skriv en kommentar