(Last Updated On: 30. november 2018)

Store Heddinge: Tirsdag i sidste uge var der inviteret til afskedsreception for vicekommunaldirektør Bjørn Voltzmann, som ved udgangen af 2018 går på pension.

Mange mennesker, heriblandt kolleger, politikere, repræsentanter fra foreninger mm., var mødt op i Rådssalen på rådhuset i Store Heddinge for ønske ham held og lykke fremover.

Taler var der naturligvis også, blandt andet fra borgmesteren, kommunaldirektøren og 1. viceborgmester, og alle kom de med beskrivende vendinger og karakteristika af den snarlige pensionist, som siden januar 2009 har bestredet hvervet som vicekommunaldirektør i Stevns kommune.

Han har en skarp facon og en kontant tilgang til tingene, en særlig hukommelse – muligvis på grund af hans mailarkiv, hvor ikke en eneste mail er blevet slettet – en ukuelig vilje og personlig integritet og evner at få ting igennem, blev der blandt andet sagt i talerne.

– Der ingen tvivl om, at dit hjerte banker for Stevns. Du er både modig, direkte, loyal og så har du humor. Vi kommer til at savne dig, sagde borgmester Anette Mortensen (V).

Bjørn Voltzmann fik sin første ansættelse i kommunen i 2001, dengang som teknisk chef for den tekniske forvaltning i den gamle Stevns Kommune. Godt tre år senere blev han udnævnt til vicekommunaldirektør med drifts- og udviklingsansvar for alle områder i kommunen på nær økonomiafdelingen. Siden fulgte andre chef- og direktørstillinger, og siden januar 2009 altså som vicekommunaldirektør i den nye Stevns Kommune; primært med ansvaret for områderne Teknik og Miljø, Kultur, Erhverv og Turisme – omend i forskellige perioder undervejs med skiftende ansvar for en række forskellige øvrige områder i kommunen.
rmh

(Fotos: Rikke Michael Hansen)

Skriv en kommentar