(Last Updated On: 22. august 2014)

Jolle

RØDVIG: Sidste lørdag kunne man smage på Stevns på Fiskerihavnen i Rødvig, og det var der rigtig mange, som benyttede sig af.
”Der kom flere end sidste år, og vi rammer bredt, for det var en god blanding af lokale og turister. Både de besøgende og boderne virkede tilfredse og havde en god dag på madmarkedet”, oplyser Lone Dalthur, turistchef i Stevns Turistbureau.
Pia Frøslev Frederiksen fra Urtopia – og medlem af Stevns Fødevarenetværk – havde et rigtig godt salg, og det var hendes indtryk, at det samme gjorde sig gældende i de andre boder med fødevarer.
”Jeg havde ikke et ledigt øjeblik, og jeg fik uddelt en masse smagsprøver. Også mange af de andre boder havde taget smagsprøver med, så de besøgende fik rig lejlighed til at smage på Stevns”, fortæller Pia, som til lejligheden havde taget tomatchutney og pesto med – og glassene blev hurtigt solgt.
Pia har også kun roser til overs for selve afviklingen med god logistik og styr på planlægningen.
Eneste minus ved dagen var vejret, som satte en stopper for madmarkedet en time før planlagt, hvor boderne måtte lukke ned på grund af kraftig vind og regn.

rmh

[slideshow id=5]

Skriv en kommentar