(Last Updated On: 12. april 2021)

Min kone og undertegnede ankom til Rødvig den 7. april kl. 22.30.

Min kone i en forventning om at reservere en tid til coronatest i Stevns, da hun skulle hos frisøren den 9. april.

Så blev det godt nok langhåret. Nu skulle vi søge og finde information om teststeder, tider og muligheder, hvor og hvornår.

Start: besøge Stevns Kommunes digitale hjemmeside. Det ligner søgning efter en nål i høstakken. Vi er naturligvis også en landbrugskommune, så det er måske meget naturligt.

Nyt forsøg; vores altid nærværende Stevnsbladet blev gennemgået forfra og bagfra i håb om at finde en annonce med info fra Stevns Kommune. Stadig ingen resultater med information.

Det virker som et ekstremt lavt informationsniveau, der præsteres af Stevns Kommune. Det er langtfra alle indbyggere i kommunen, der har smarttelefon og er på diverse digitale medier. Hvorfor har kommunen ikke en lille infoannonce på »Lokalsprøjten«? Hvad er der galt med lidt informativ info til borgerne, og ikke den udeblevne info, som der bliver praktiseret indtil videre?

Vi kan dog jævnligt læse i Stevnsbladet, hvordan Stevns Kommune løfter fagligheden i kommunekontoret. Hvorfor ikke hæve baren for informativ info til glæde for alle borgere, det kan da ikke være så problemfyldt?

Skiltningen til testcenter ligner noget fra sparetider. Det kan gøres bedre for små midler.

Med venlig hilsen
Helge Olsen, der lige er gået igang med det 57 år på arbejdsmarkedet
Rødvig Strandvej 16
Rødvig

Skriv en kommentar