(Last Updated On: 28. september 2021)

Så blev Strøbyhjemmet solgt for 4.510.000 kr. For mig lyder det som en dårlig forretning, når det var udbudt til salg for 12.160.000 kr.

Nu lejer kommunen hele stueetagen, den er under ombygning og skal bruges til hjemmeplejen på Nordstevns. Så huset er da ikke så ringe endda.

Det hvide skur med 6 opbevaringsrum til lejerne i nr. 7-17 + fyret til disse boliger er solgt, olietanken er også solgt og skal fortsat levere brændselsolie til Glasgangens 8 boliger, Strøbyhjemmet 35-37 og Rolighedsvej 7-17. (olietanken til Strøbyhjemmet blev gravet på november 2020). Der er ikke målere på, så man kan se hvor meget brændselsolie de tre steder bruger hver især. Det kommer der vel forhåbentlig?

Fyret i det solgte skur hører til lejerne i nr. 7-17, fyret i kælderen på Strøbyhjemmet bruges til Glasgangens 8 boliger og selve Glasgangen samt Strøbyhjemmet 35-37.

Det bliver nu den nye ejer, der skal stå for varmeregnskabet og indkøb af brændselsolie.

Hvor meget er der egentlig solgt?

Hvornår kommer der en ny lokalplan?

Kommunen har lejet det hvide skur, indtil der bliver bygget de nye skurer til lejerne i nr. 7-17. Dette arbejde er ikke sat igang endnu. Der skal også bygges et nyt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Dette arbejde er heller ikke sat igang endnu (nogle beboere plejer at benytte vaskeriet i kælderen på Strøbyhjemmet).

Vil der stadig være parkeringspladser til beboerne?

Kommunen vil afbryde den direkte brandalarm til de 8 boliger på Glasgangen.

Sikkerhed må da betyde en hel del, I vil jo gøre alt for de ældre. Nu vil I spise dem af med en røgalarm, som de skal bestille hos pedellen. Hvilken pedel?

Hvem skal holde de grønne arealer ved Strøbyhjemmet og ældreboligerne på Rolighedsvej? I de 18 år jeg har boet her, har der aldrig set så forsømt ud, Selv naboer er begyndt at klage. Har rettet henvendelse om problemet, men her sker heller ikke noget.

Hvis nu kommunen havde en bedre dialog med beboerne på Rolighedsvej, så havde jeg været fri for at skrive mit læserbrev til Stevnsbladet.

Om jeg får svar på mine spørgsmål – ?

Venlig hilsen

Karen-Margrethe Olsen
Rolighedsvej 15
Strøby

Skriv en kommentar