(Last Updated On: 13. juli 2020)

De superseje deltagere efter seks dage med maratonløb og fællesskab. (Foto: Børneulykkesfonden)

Stevns: ’Yes vi gjorde det – alle er i mål’, kan man læse i et opslag på Run for Charity’s facebookside torsdag aften den 9. juli efter seks dage med seks maratonløb rundt omkring på Stevns.

Denmark Race er en ide skabt under Covid-19, med deltagernes indsamling af ’heltekræfter’ fra venner og familie i form af kilometersponsorater og MobilePay-donationer, som ubeskåret går til Legeheltene.

I løbet af ugen har de 15 deltagere tilbagelagt mellem 150-250 kilometer løb eller gang via forskellige ruter i området omkring basecamp ved Konference og Hotel Klinten i Rødvig. Det har været en blandet uge med regn og rusk afløst af solskin kombineret med skiftende med- og modvind. Deltagerne er kommer godt omkring på den stevnske halvø, hvor de har løbet eller gået langs klinten, været forbi Vallø Slot i nord og en tur indenfor i den gamle kirke i Højerup. Ad stevnske landeveje og på gamle stier med brændenælder, brombærbuske og andet krat, ude i det åbne landskab og gennem de små landsbyer. Nætterne er blevet tilbragt i telte ved kursuscenter Klinten, med fællesspisning, aftenhygge og pleje af vabler og andre skavanker.

Trods de hårde strabadser melder deltagerne om en fantastisk oplevelse med et team hvor fællesskab, engagement og hjælpsom har været i høj kurs. De glæder sig også over opbakningen fra alle de lokale, som har heppet under turene.

Endelig er indsamlingsresultatet særdeles glædeligt: Det er lykkedes deltagerne at samle over 82.000 kroner ind til Legeheltene.
rmh

Skriv en kommentar