Marcus blev ikke fejret med konditorkager, men med højbelagt smørrebrød og en øl sammen med kollegaerne i produktionen. (Foto: Karise Bageri)
Karise: Den 17. marts blev Marcus Sennefelder udlært som konditor fra Karise Bageri.
Efter et ophold i England, hvor Marcus arbejdede som bagersvend i Lagkagehuset, blev han for to år siden konditorlærling hos Michael Nielsen, Karise Bageri.
– Marcus er meget passioneret og detaljeret i sit arbejde, og det afspejles både i hans viden og håndværk, samt i en meget flot svendeprøve. Ud over at træne i konditoriet, har Marcus også trænet flittigt derhjemme med råvarer at bedste kvalitet, lyder det fra Marcus’ lærermester, Michael Nielsen.
– Jeg er glad for at uddanne dygtige faglærte, og dermed bidrage til at sikre fremtiden for den danske bager- og konditorbranche. Jeg har derfor også fire nye elever under oplæring, siger bagermesteren fra Karise Bageri.
Marcus er allerede blevet headhuntet til et job som bager og konditor i en smørrebrødsforretning, med start umiddelbart efter veloverstået læretid.