(Last Updated On: 30. juni 2017)

Rødvig: Rødvigs slogan er, at byen er en perle på Stevns. Søndag den 2. juli åbner Rødvig sig, og afslører en sand perlerække af aktiviteter i anledning af den årlige markedsdag.

Samler ind til ny hal

Det er årets største arrangement i byen, og det er arrangeret af Rødvig Borgerforening. Som sædvanlig er det knyttet op på et godt formål. I år skal der samles ind til den nye hal i Rødvig.

Kunst og musik

Fra klokken 10-15 bliver der en lang markedsplads på hele fiskerihavnen med start ved de små gallerier. Så der kommer kunst på kajen.

Malerier, fossiler og krystaller, sølv-og broncesmykker, lædervarer og sjaler fra Peru, skulpturer, glaskunst, keramik og håndstrikket modeller og garn.

En af kunstnerne, Johan Stender, vil samtidig underholde med musik.

Fotodyst og Rødvigvin

Gennem et stykke tid har Stevns Fotoklub indsamlet til en fotoudstilling med temaet “Stevns set med en turists øjne”.

Der vil være publikumsafstemning, hvor der vil være præmie til den, der har det billede med flest stemmer, og en flaske Rødvigvin til en af dem, der har stemt på billedet. Kl. 13.15 er der præmieoverrækkelse.

Og så omdannes kajkanten til en overdådig markedsplads med loppeting, antikviteter, rengøringsartikler, frugt og grønt, samt ost og pølser. Man kan også høre noget om lederskab, møde hjemmeværnet og Kræftens Bekæmpelse. Klovnen Chivas vil gå rundt på pladsen og hygge sig med børn og barnlige sjæle.

Svingom i festteltet

»Pia & Lars« spiller op til dans i festteltet, og der er naturligvis også mulighed for at købe både mad og drikke på pladsen. Jens Hansen kommer med sit udekøkken, og man kan også købe pandekager på pladsen.

– Rigtig mange frivillige fra Rødvig stiller op og er med til at give alle vore stadeholder og gæster en rigtig god dag på havnen, siger formanden for Rødvig Borgerforening, og tilføjer:

– Vi håber på rigtig godt vejr så vi kan få et pænt overskud til den nye hal, slutter Freddie Larsen.

Stevnsbladet vover et øje, og bringer denne ene gang en vejrudsigt for Rødvig. Op til 15 grader, frisk brise, delvis sol. Så afsted til Rødvig.

sky

 

Skriv en kommentar