(Last Updated On: 27. december 2021)

Stevns: Martin Henriksen, der netop er blevet valgt ind i kommunalbestyrelsen, meldte sig før jul på banen som kandidat til posten som landsformand for Dansk Folkeparti.

Partiet holder ekstraordinært landsmøde søndag 23. januar for at vælge ny formand efter Kristian Thulesen Dahl, der oven på partiets dårlige resultat ved kommunevalget trækker sig som formand.

Martin Henriksen mener ikke selv, at en formandspost vil være en hindring for at sidde i Kommunalbestyrelsen på Stevns samtidig. Snarere tværtimod, har han sagt til Dagbladet.

– Ja, det mener jeg. Faktisk kan det blive en fordel for Stevns, fordi der kommer en direkte linje ind på Christiansborg, og så kan mine erfaringer fra det lokale formentlig også gøre mig til en bedre formand, hvis jeg måtte blive valgt. Men nu skal medlemmerne og de delegerede jo også lige stemme først, hedder det i et skriftligt svar fra Martin Henriksen.

Martin Henriksen er desuden folketingskandidat for Dansk Folkeparti, opstillet i Slagelse-kredsen. Partiet har ingen regler imod dobbeltmandater.

Martin Henriksen ved et vælgermøde i Frivillighedscentret i Hårlev. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Skriv en kommentar