(Last Updated On: 1. november 2021)
Strøby Egede: Det blev noget af et tilløbsstykke, da Stevns-Nord Spejderne KFUM, lørdag aften den 30. oktober havde inviteret til uhyggelig Halloween i Solgårdsparken.
Se billederne fra en uhyggelig aften i Solgårdsparken. (Fotos: Rikke Michael Hansen):
Fra klokken 18.30 og 3½ time frem stod omkring 700 børn og voksne i en timelang kø, først ved spejderhuset og dernæst ved indgangen til det uhyggeligt indrettede område i Solgårdsparken, hvor troppen, senior og klanspejderne og deres ledere stod udklædte og klar til at tage imod de mange gæster.
Alle aldre var velkomne, og man kunne ved indgangen vælge mellem grøn (mindst uhyggelig), gul (mellem uhyggelig) og rød (mest uhyggelig) rute.
Farven på knæk-lysene afgjorde, hvor meget gys og gru man blev udsat for på turen rundt i det område af Solgårdsparken, hvor spejderne havde pyntet op til Halloween med spindelvæv, lysende græskarhoveder og uhyggelige spøgelser, der hang i træerne. Der var økser, blod og store kødstykker, motorsavslyde, bulder og brag og mange andre rædselsvækkende effekter rundt på turen.
Allermest uhyggelige var de udklædte spejdere, som undervejs på ruten dukkede frem af mørket og sørgede for diverse rædsler og forskrækkelser, heriblandt: Snigende spøgelser, kravlende zombier, lig og skeletter, også manden med leen kom sejlende, mens en scary klovn kom helt tæt på. Og ved udgangen ville en pige – i hvid kjole med en blodig plamage på maven – gerne have gæsterne til at blive lidt længere, så hun havde nogle at lege med. Og det var bare oplevelserne på den gule rute, hvor skræmmende må den røde så ikke have været…
Det var første gang, at den lokale spejdergruppe arrangerede Halloween i Solgårdsparken, og det overvældende fremmøde betod, at køen først stoppede kl. 21.45, oplyser tropsleder Camilla Ring Nielsen til Stevnsbladet.
– Vi er dybt taknemmelige og vildt overvældet over det fantastiske fremmøde, siger Camilla Ring Nielsen og fortsætter:
– Vi gør det igen til næste år og vil fremadrettet have det som en tradition den sidste lørdag i oktober. Vores spejdere snakker allerede om, hvad de skal gøre til næste år, og jeg må sige, at vi er klar igen til at give den gas og samle lokal samfundet til en (u)hyggelig aften. Jeg ved slet ikke, hvad jeg ellers skal sige, jeg er lamslået og dybt rørt i mit spejderhjerte, lyder det fra spejderlederen dagen derpå.
rmh

Skriv en kommentar