(Last Updated On: 21. august 2020)

Sanger og skuespiller Nicolaj Cornelius har spillet »Ulrik Varnæs« i Korsbæk på Bakken, og han optræder og fortæller anekdoter fra den populære serie. (Pressefoto)

Teater: der er lagt op til slotsrundvisning, middag og Matador-minder på Stevns, når Gjorslev Gods, i samarbejde med Cornelius’ Teaterselskab, byder på et unikt arrangement

Ministeriet støtter

Det sker søndag den 30. august, hvor der er slotsrundvisning med kaffe, te og kage, og bagefter middag på Traktørstedet »Gjorslev Bøgeskov«, for så at slutte hele herligheden med teaterforestillingen ”Fra Skjern til Varnæs”.

Arrangementet tilbydes til en særpris à 350 kroner, da det har opnået støtte fra Kulturministeriets pulje til kunstneriske sommeraktiviteter i Danmark.

Cornelius’ Teaterselskab er et nyt dansk teaterselskab, med hjerte for det folkelige, som lige nu rejser land og rige rundt med forestillingen: »Musikalske Matador-Minder«.

Et program med det hele

Gjorslev Gods åbner dagen med rundvisning på slottet og i parken fra kl. 15-17, og det er her der serveres kaffe, te og kage.

Bagefter turen går til Traktørstedet »Gjorslev Bøgeskov«, som ligger med en smuk udsigt over havet ved Bøgeskov Havn, hvor en to-retters menu, som Laura lavede den, serveres kl. 18.00.

Kl. 19:30 indtager Danmarksmesteren i ”Matador”, sanger og skuespiller Nicolaj Cornelius, scenen med sin soloforestilling: ”Fra Skjern til Varnæs – en hyldest til hele Danmarks TV-serie”.

Arrangementet forventes afsluttet ca. kl. 20.45, og billetter kan købes ved at kontakte Traktørstedet på tlf. 56500242 eller mail@traktoerstedet.dk og betales via MobilePay 964541.

Skriv en kommentar