(Last Updated On: 25. maj 2018)

Det blev til 3 guld, 3 sølv og 4 bronze til Roklubben Stevns, og dertil 2 guld og 2 sølv til roere fra Stevns, som roede i “blandede” både med roere fra andre klubber

Stevnsroerne kunne glæde sig over særdeles flotte roresultater. (Privatfoto)

Rødvig/Bagsværd: Der var masser af medaljer med hjem til Stevns fra den årlige Copenhagen Regatta på Bagsværd Rostadion.

Regattaen forløb lørdag og søndag i pinsen og havde besøg fra nær og fjern og selvfølgelig fra de ypperste hjemlige landsholdsroere.

Isabella Bache, Sofie Kristiansen og Kristina B. Nielsen blev henholdsvis nummer 2, 3 og 4 i deres Edon 250 meter løb om lørdagen.

– Det var rigtig flot af pigerne, især Isabella, der formåede at ro andenpladsen og dermed sølv hjem med en defekt åre, siger Jesper Christiansen fra Roklubben Stevns.

Flere lørdagsmedaljer:

  • Kasper B. Nielsen – guld i hans Edonløb.
  • Cecilia Tornehøj Kroll – sølv i U13 singlesculler, mens Anna Iversen tog sig af fjerdepladsen. Pigerne var ude på en distance på 500 meter.
  • Cecilia Tornehøj Kroll og Anna Iversen – guld i pigernes U13 dobbeltsculler over 500 meter.

Medaljehøsten fortsatte søndag og fordelte sig således:

  • Kasper B. Nielsen – bronze i Edon 250 meter.
  • Kristina B. Nielsen – bronze i Edon 250 meter.
  • Sofie Kristiansen – bronze i Edon 250 meter.
  • Cecilia Tornehøj Kroll – sølv i pigernes U13 singlesculler over 500 meter.
  • Cecilia Tornehøj Kroll og Sofie Kristiansen – guld i dobbeltsculler i pigernes U13 over 500 meter, deres første løb nogensinde sammen.

Blandede klubbåde

I »blandede både« med roere fra forskellige klubber kom Malthe Thrane Christiansen hjem med guldmedalje i drengenes U17 dobbeltsculler fra søndagens A finale efter lørdagens høst på to sølvmedaljer i A finalerne for drengenes U17 dobbeltsculler og U17 dobbeltfirer. Alle løbene gik over 1500 meter.

Nikoline Tornehøj Kroll kom hjem med en flot guldmedalje i pigernes U17 dobbeltsculler. Ligeledes 1500 meter.

Næste stop for de to Stevnsroere er Hamborg, hvor de sammen med deres blandede klubbåde skal ro en stor international regatta.
rmh

 

Skriv en kommentar