(Last Updated On: 14. juli 2016)

Årets store Sorø-regatta havde rekordmange tilmeldte både, og Roklubben Stevns stillede med stærkeste hold i både junior- og seniorafdelingen, der kunne tage hjem med hele 23 medaljer

09msb pStevnsroere medaljeregn

Guldmedaljer til dobbeltfireren med bl.a. Nikoline Kroll og Katrine Højgaard fra Roklubben Stevns på skamlen. (Privatfoto)

STEVNS/SORØ: De mange timer på vandet ud for Rødvig og i romaskinerne giver nu resultater for ungdomsroerne i Roklubben Stevns.

Nikoline Kroll og Katrine Højgaard kom hjem fra Sorø-regattaen med guldmedaljer i fire løb ud af fire, i henholdsvis dobbeltsculler og dobbeltfirer.

Dobbeltfireren er en kombination med Ida og Alma fra Lyngby Dameroklub, som pigerne med jævne mellemrum træner med. De to stærke roere topper dermed stadig den danske talentudviklingskonkurrence og har gennem sæsonen vist, at de kan slå danske, svenske, norske og tyske både.

Af øvrige førstepladser var: Noah Leen Jensen og Jacob Iversen – to doublesculler-løb, Noah Leen Jensen – singlesculler, Mike Crillesen og Andreas Møller – i dobbeltfirer med roere fra Viking (Faxe) og Næstved i junior C klassen, Frederikke Munch – junior D klasse i singlesculler.

Anne Munch og Julie Munch blev nummer tre om søndagen i dobbeltsculler. Anders Møller stillede op i seniorrækken (Masters) og fik en femteplads i et stærkt heat. Derudover roede Andreas og Mike en fjerdeplads hjem i drengenes dobbeltsculler B finale.

Stevnsroerne roede samlet 23 medaljer hjem til Stevns.

– Klubben kan nu begynde at præstere på niveau med de store traditionsroklubber i de unge rækker. Med tilgangen af en ny rochef, en kraftig satsning på ungdommen og en stor frivillig indsats kan Roklubben Stevns udvikle nye roere til de mange regattaer og dermed sætte Stevns på landkortet, siger Klaus Kroll fra Roklubben Stevns.

Nye roere er velkomne til at komme med til træningsdagene på havnen i Rødvig, tirsdag og torsdag kl. 17.30 og søndag kl. 10.

 

Skriv en kommentar