(Last Updated On: 31. januar 2017)

Det blev en rolig aften og generalforsamling i Det Konservative Folkeparti Stevns. Det generationsskifte, som har været i gang de seneste år, blev yderligere forstærket, og nye ansigter blev præsenteret i foreningens bestyrelse

Arkivfoto af det konservative hold, som stiller op til kommunalvalget i november. Fra venstre: Bo Kjeldsmark, Mikkel Lundemann Rasmussen, Ellen Knudsen, Kenni Bech Jensen Toft, Gitte C. Andersen og Lasse Olsen. (Privatfoto)

Store Heddinge: Det Konservative Folkeparti Stevns afholdte mandag den 31. januar deres årlige generalforsamling.

25 medlemmer var mødt op til en aften, som blev afviklet ganske fredeligt og uden kampvalg; formanden Lasse Olsen modtog genvalg og et par nye ansigter trådte ind i bestyrelsessamarbejdet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Det Konservative Folkeparti sendt til Stevnsbladet.

Generationsskifte
Det generationsskifte, som har været i gang de seneste par år, blev mandag aften yderligere forstærket.

Det mangeårige medlem Hans C. Bech ønskede at træde ud af bestyrelsen og lade yngre kræfter kommer til. Det blev derfor til valg af Kenni Bech Jensen Toft, som det seneste år har fulgt bestyrelsesarbejdet tæt fra sidelinjen.

Aftenen gav samtidig anledning til valg af ny førstesuppleant, som blev Gitte Charlotte Andersen.

Bestyrelsens sammensætning ser nu således ud: Formand – Lasse Olsen, bestyrelsesmedlemmer – Mikkel Lundemann Rasmussen, Kenni Bech Jensen Toft, Bo Kjeldsmark, Ellen Knudsen, Michael Rudkjøbing Jensen, Hans Lindegaard og endelig suppleanter – Gitte Charlotte Andersen og Hans C. Bech.

Lidt sjovere at være C
De seneste par måneder har betydet medlemsfremgang i foreningen, og foreningens formand kan godt mærke, at det igen er blevet lidt sjovere at være konservativ:

– Vi har de seneste måneder haft en stigning i antallet af medlemmer, hvilket er en tendens vi håber fortsætter resten af 2017. Vi vil i det indeværende år sætte alle sejl ind mod at få en masse nye mennesker med på det konservative hold, og vi håber at den positive tendens, som også mærkes på landsplan, vil afspejle sig i kommunalvalget i november, udtaler formand Lasse Olsen.

 

Skriv en kommentar