(Last Updated On: 4. november 2021)
Fra mødet på Tinghuset, hvor Laila Larsen fra Borgerservice fortæller om NemID mm. (Privatfoto)
Stevns: Medlemmerne af 3F Stevns Tværfaglige Efterløns- og Seniorklub har savnet at kunne deltage i aktiviteter og få snakket med andre i gode hyggelige omgivelser. Efter en længere coronapause er klubben kommet godt igang.
Før sommerferien blev generalforsamlingen og den flere gange udsatte jubilæumsfest klaret, og efter sommerferien var der 3F Seniorer i Region Sjællands tilbagevendende sommerfest i Solgårdsparken, hvor godt 200 deltog i festlighederne.
– Vi har også spist den lækre frokostbuffet på Traktørstedet Bøgeskoven, som erstatning for den aflyste julefrokost, vi har besøgt Sagnlandet Lejre, en spændende bustur i dejligt vejr. Vi har spist stegt flæsk hos Hansens Bar – det kan anbefales – og samtidig hørte vi lidt om arbejdet i Ældrerådet. Vi har haft et møde i de fine nye lokaler i Acaciebo, med godt oplæg fra Henning Urban Dam og god debat over kaffen og æblekagen, fortæller næstformand i klubben, Anny Borch Jensen.
Der afholdes også arrangementer sammen med andre 3F Klubber, heriblandt et godt møde med formanden for regionsrådet Heino Knudsen, efterfulgt af Jeannet Ulrikkeholms dejlige sange, hvor de fleste var ”syng med” sange. God eftermiddag med 70 deltagere, hvor de 16 var fra Stevns.
– Senest har vi været 50 medlemmer samlet på Tinghuset, hvor Laila fra Borgerservice fortalte om MitID, som er på vej, om fuldmagter, om Digital arv, om Digital postkasse/E-boks mm. Laila fortalte også at det var en god ide at bruge den App, der hedder Borger app, som er et rigtig godt værktøj, siger Anny Borch Jensen.
Nu er det så tid til Andespil, julehygge med æbleskiver og julefrokost. I det nye år flyttes de fleste af klubbens aktiviteter til den nye Stevnshal, i det store mødelokale.
– Vi mødes altid torsdag i lige uger bortset lige fra jul og helligdage og sommerferie. Efter jul er første arrangement den 13. januar. Vi laver et program for 2022, som omdeles til medlemmerne før jul, fortæller næstformanden.
Der er altid plads til nye medlemmer, og har man lyst til at vide mere om klubben, er man meget velkommen til at kontakte klubbens formand Kurt Jacobsen, tlf. 2069 0048 eller Anny Borch Jensen, tlf 2924 7726, eller mail: annyborch@mail.dk.

Skriv en kommentar