(Last Updated On: 21. februar 2014)

Politiskilt-SPOT
STEVNS: Midt og Vestsjællands Politi mangler at få kontakt til mindst fem bådejere, der sandsynligvis har fået stjålet motorreguleringen (gashåndtaget) fra deres båd.
Torsdag nat standsede politiet på Hundige Strandvej i Greve en bil med to litauiske mænd, som var i besiddelse af syv motorreguleringer, der formodes stjålet fra både i havne rundt omkring på Sjælland. De to mænd blev anholdt og er nu varetægtsfængslede, men indtil nu har politiet kun hørt fra to bådejere, der havde fået stjålet fra deres både, der lå henholdvis i Mosede Havn og i Brøndby havn. Politiet mistænker, at de to fængslede kan have været rundt i andre havne på Sjælland.
”Vi har fundet papirer på de to anholdte, der indikerer, at de kan have været rundt i havne flere steder på Sjælland for at lave tyverier. Vi vil gerne have opklaret alle tyverierne og aflevere de her båddele tilbage til deres rette ejere. Vi mangler stadig at høre fra fem bådejere, så vi vil gerne opfordre til, at man lige tager ned og tjekker sin båd, så vi kan komme videre med sagerne, og så man ikke først til foråret opdager, at man er blevet bestjålet,” siger vicepolitikommissær Kim Lech, fra Lokalpolitiet i Karlslunde, der efterforsker sagen.
Gerningsmændene var ikke i besiddelse af andre båddele end de beskrevne og kan derfor umiddelbart ikke sættes i forbindelse med andre tyverier.
Bådejere, der har fået stjålet motorregulering fra deres båd, kan rette henvendelse til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 114.

Skriv en kommentar