(Last Updated On: 1. december 2016)

03msb-plisten-til-kv

Fra venstre ses Bo Kjeldsmark, Mikkel Lundemann Rasmussen, Ellen Knudsen, Kenni Bech Jensen Toft, Gitte C. Andersen og Lasse Olsen. (Privatfoto)

Rødvig: Den Konservative Vælgerforening på Stevns er klar med en foreløbig opstillingsliste til kommunalvalget, som finder sted 21. november 2017.

Dagsordenen på opstillingsmødet bød på valg af partiets borgmesterkandidat samt valg af de øvrige kandidater til kommunalvalget.

Den foreløbige opstillingsliste ser således ud: 1. Mikkel Lundemann Rasmussen, 2. Ellen Knudsen, 3. Kenni Bech Jensen Toft, 4. Lasse Olsen, 5. Bo Kjeldsmark og 6. Gitte C. Andersen.

Opstillingsmødet bemyndigede bestyrelsen til at supplere listen med flere kandidater, der måtte melde sig senere. De vil blive placeret i den rækkefølge, som de melder sig i, på plads nr. syv og nedefter.

Satser på fremtiden
Mikkel Lundemann Rasmussen, som tidligere har været opstillet til Folketinget både i 2011 og 2015, blev således valgt til borgmesterkandidat for partiet.

– Min vision er vores Stevns. Jeg er enormt beæret over at skulle stå i spidsen for partiet i den kommune, hvor jeg er født og opvokset i og hvor mine børn også skal vokse op, siger Mikkel Lundemann Rasmussen, som gerne ser langt større ambitioner for børnefamilier, erhvervslivet og det sociale ansvar.

Partiets tidligere frontfigur Thor Grønbæk meldte sig ud af partiet i oktober, og har siden været løsgænger i Kommunalbestyrelsen. Udmeldelsen skete i protest mod, at vælgerforeningens bestyrelse ikke ville pege på ham som spidskandidat ved kommunevalget. Veteranen Ole Bech-Jensen valgte ved samme lejlighed at melde sig ud af partiet. Derfor var ingen af de to til stede på opstillingsmødet.

Hos de konservative er der endnu ikke truffet beslutning om, hvem af de øvrige partier der skal samarbejdes med op til valget.
rmh

 

Skriv en kommentar