(Last Updated On: 1. december 2020)

Det er ubegribeligt, at støjvold og støjhegn ikke færdiggøres, nu er området snart 5 år gammelt, og skolebørn må stadig køre gennem store vandpytter, se billede, når de skal til skole.

På 5 år burde man som grundejer i Nicolinelund kunne forvente, at de mest almindelige minimumsbehov som veje, stisystemer og belysning i udstykningen er i orden. Det er de ikke.

Vi har intet at udsætte på det flotte design, både når det gælder støjhegn og vejlamper, rigtig flot, problemet er bare, at lamperne ikke giver lys nok. Som hundelufter må man gå rundt med pandelampe og håndlygte for selv at kunne se og for at blive set, og det er et kæmpe stort problem.

Det er også et stort problem, at støjvold og støjhegn ikke færdiggøres og vedligeholdes. Ingen fortalte os, at dette var vilkårene i Nicolinelund, og det fremgik heller ikke af købsaftalen, at minimumsbehovene og de ydre rammer for området ikke ville blive opfyldt.

Afgrænsningen af Nicolinelund kunne se meget bedre ud, det bærer pt. desværre præg af forsømmelse, der står store grantræer, som er gået ud og meget anden beplantning burde beskæres.

Mod Nicolinevej har vi nu en hel selvsået birkelund, til gene for pollenallergikere. De store gamle træer op mod fælleshuset skygger og skæmmer området.

Vi har købt grunden og vi betaler kontingent, så vi må kunne forvente, at minimumsbehovene bliver opfyldt og området åbnes op og giver mulighed for nem og bekvem adgang til offentlige transportmidler. Det må også forventes, at området fremstår pænt og præsentabelt og de ydre rammer er i orden.

Vi ville ønske, at Nicolinelund var stedet, hvor man ikke skal kæmpe for enhver lille forbedring og/eller forandring, som skaber udvikling af området og er til fordel for grundejerne.

Der bruges rigtig mange kræfter og unødig tid på små ligegyldige ting.

Nogen har begået fejl, og det er ok, men vær dog imødekomne, ret op på fejlene, uden de store diskussioner, og lad os komme videre.

Vi håber og tror, at Nicolinelund kan blive et meget attraktivt område. Lad os tale området op i stedet for ned, men det kræver en helt anden indgangsvinkel fra de ansvarlige.

Anna og Allan Olsson
Nicolinevej 69
Strøby Egede

(Privatfoto)

Skriv en kommentar