(Last Updated On: 20. oktober 2015)

Politiskilt-SPOTSTORE HEDDINGE: Kl. 15.32 mandag eftermiddag henvendte en 72-årig mand fra Store Heddinge sig til politiet, fordi han ca. 15 minutter tidligere havde talt med en formentlig svensk mand kørende i en svensk bil på Engsvingel.
Den 72-årige havde undret sig over, at en bronzefarvet, større personbil med svenske nummerplader var kørt søgende rundt på vejen. Føreren af bilen havde oplyst, at han havde forretningsforbindelser i Fakse og derefter straks tilbudt anmelderen at købe et tæppe. Dette havde anmelderen dog afslået, hvorefter den svenske bil, hvis nummerplade anmelderen havde aflæst, forsvandt i ukendt retning i området.
Politiet fandt ikke bilen, hvorfor det ikke er klarlagt, om manden vitterligt havde tæpper med i bilen, eller om der var et andet formål med den søgende kørsel i området.
Politiet er meget glade for denne type henvendelser om mistænkelig adfærd hos “fremmede”, der færdes i et område, hvor de fremmede ikke forventes at have et ærinde. Hvis der er tale om personer, er politiet interesseret i en beskrivelse af personen, og hvis der er et køretøj involveret, ønsker politiet også en beskrivelse af køretøjets mærke og model, farve samt ikke mindst bilens nummerplade.

 

Skriv en kommentar